Sista avsnittet av Boston Tea Party

Så idag är det äntligen dags för sista avsnittet av Boston Tea Party. Herregud vad uselt det är. En av de där idioterna som sitter i panelenverkar samla på Smurffigurer. Han kan inte må bra den där jävla fysikern. På nedanstående länk kan ni se offret!

http://www.tp.umu.se/~norqvist/

Men men de kommer väl med något nytt skit inom en snar framtid. DE ska ju tydligen göra en 100 höjdare fast nu med en massa rednecks från USA. Alla som är med i den serien kommer väl se likadana ut som Cletus i Simpsons.Antagligen är varje deltagare gift med sin syster. DE har säkert ett antal inavlade barn tillsammans.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=155048204

Skicka programledarna Filip och Fredrik till Sibirien. För att de ska få sällskap kan de skicka med bröderna Schulmann. Som proviant kan de ta med Ebba von Sydow och Sofie Fahrmann. När provianten är slut tar de förhoppningsvis död på varandra, och då blir världen fyra idioter och två Guccitokar mindre.Bilden här nedan visar var de kan skickas.

Published in: on november 26, 2007 at 7:36 e m  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://klagbengt.wordpress.com/2007/11/26/sista-avsnittet-av-boston-tea-party/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lämna en kommentar